Archives

November 29th, 2016

29.11.2016.год. Зимска служба ЈКП „ПУТ“од јуче у I степену приправности

Након најаве метеоролога да наредних пар дана очекујемо право зимско време са температурама  испод нуле, нарочито током ноћи, јутарњих и вечерњих сати, Зимска служба ЈКП“ПУТ“ Нови Сад је од јуче увела ванредни I (први ) степен приправности и 24-оро часовно дежурство. 

November 25th

25.11.2016.год. Нови асфалт у улицама у Ковиљу и Сремској Каменици

Користећи сваки леп дан ове недеље,  грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“ Нови Сад наставиле су већ започете радове, а кренуло се и са обимним радовима  на још две локације. У Ковиљу у Улици Ласла Гала, тренутно се врши припрема за пресвлачење новим асфалтним слојем. Радови су обимни  и обухватају израду подлоге, постављање ивичњака а затим и пресвачење новим асфалтом у дужини од око 300м. Време предвиђено за ове радове је петнаест дана уз услов одговарајућих временских прилика.

November 21st

21.11.2016.год. Лепо време у другој половини новембра, повољно за грађевинске радове

Будући да су временски услови битан фактор који диктира динамику извођења радова, захваљујући вишим температурама  за ово доба године и условима без кише, грађевинске екипе ЈКП“ПУТ“ Нови Сад су у претходих недељу дана извршиле велики број радова на поправци коловоза, пешачких и бициклистичких стаза у граду и приградским насељима. Овај тренд се наставља и током ове недеље, с обзиром на повољну временску прогнозу у наредном периоду, док је Зимска служба након неколико дана активности и превентивног третирања коловоза услед ниских ноћних температура и даље у стању приправности.

November 14th

14.11.2016.год. Зимска служба у „о“ степену приправности уз наставак грађевинских радова

Зимска служба ЈКП“ПУТ“ је у суботу  12. новембра због нижих температура праћених суснежицом и слабим снегом на сремској страни, и пре званичног почетка зимске сезоне ангажовала потребну механизацију на посипању течним раствором путне соли и MgCl2.

November 10th

10.11.2016.год. Интензивни радови ПУТ-а и у новембру

Иако је ове недеље одржана смотра Зимске службе  ЈКП“ПУТ“  на којој је констановано да су учињене све припреме да се са појавом првих снежних падавина обезбеди  функционисање виталне мреже саобраћајница на територији града, на прагу зимске сезоне која званично почиње 15. новембра, екипе грађевинске службе су максимално активне на разним пословима  и на великом броју локација које су предвиђене годишњим планом одржавања.

November 8th

8.11.2016.год. Одржана смотра Зимске службе

Чланови Штаба зимске службе Града Новог Сада у саставу: Александар Кравић- председник штаба и члан Градског већа за саобраћај и путеве, Владимир Стојковић- заменик председника штаба и члан Градског већа за комуналне послове, Синиша Вујиновић-начелник градске управе за инспекцију за саобраћај, Басарић Ђорђе-начелник управе за саобраћај и путеве, Данијела Илић-надзорни орган ЈП ”Путеви Србије”, Васил Поповић- члан штаба испред ЗИГ-а и Дејан Милојевић-члан штаба испред МУП-а, јуче су у оквиру  редовне смотре свих зимских служби Града обишли и пункт  ЈКП”ПУТ. 

5.11.2016.год. Ускоро, званични почетак зимске и завршетак грађевинске сезоне

Као и сваке године, званични завршетак  грађевинске  сезоне је 15. новембар који истовремено подразумева и почетак рада  Зимске службе која траје до 1.априла  а у зависности од тренутних временских услова обе службе могу бити активне и ван овог званичног датума, што често буде случај. У оквиру обиласка пунктова зимских служби Новог Сада чланови Градског штаба зимске службе ће у понедељак 7. новембра обићи и ЈКП“ПУТ“ који је носилац одржавања саобраћајница на територији Града Новог Сада заједно са приградским насељима.

November 7th

2.11.2016.год. Поправка дела раскрснице булевара, Слободана Јовановића и Јована Дучића

Екипа грађевинске оперативе ЈКП "ПУТ" данас изводи радове на замени оштећеног хабајућег асфалтног слоја у делу раскрснице  на Новом насељу, на скретању из Булевара Слободана Јовановића у Булевар Јована Дучића. По техничком решењу саобраћаја и уз погодне временске прилике,  планирано је да овај део раскрснице –уливни крак, буде затворен за саобраћај наредна два дана.

26.10.2016.год. Санације оштећења на коловозима и тротоарима

У склопу програма редовног одржавања саобраћајница као и на основу налога инспекцијских служби,  екипе ЈКП “ПУТ“  су претходних дана завршиле санацију коловоза, тротоара и бициклистичких стаза на више локација у граду и приградским насељима. Поред радова у Привредниковој који се и даље одвијају у граду су по инспекцијским налозима завршене поправке коловоза у Краља Петра и Браће Јовандић, Миленка Грчића, Светозара Мирковића, Шекспировој, Фрушкогорској... Поправке тротоара асфалтом и бетонским плочама су извршена у Јанка Чмелика, Ђорђа Рајковића, Саве Љубојева, а затварање раскопаних површина у Петра Драпшина, Народних хероја, Улици Модене и на Тргу младенаца.

November 3rd

15.10.2016.год. Почињу радови у Привредниковој улици

Радници ЈКП “ПУТ“ су јуче започели санацију коловоза у Привредниковој улици у индустријској зони. У плану су радови на  потезу од Албус-а до Делфи-ја са раскрсницом која се налази непосредно пре излаза на Булевар Европе. 

baner8

Baner9

baner10

Road construction

zimaska grna

Semafor

Breaking news

15.05.2014.год.Планирани радови се одлажу због лоших временских услова Read more     17.9.2013. god. Popravka ulica u Kovilju Read more     28/29.11.2011. год. Дневни извештај Зимске службе Read more     22.09.2011. год. Припремни радови у Улици Николе Пашића Read more     20.04.2011. god. Priprema za nadzor Akreditacionog tela Srbije Read more     20/21.01.2011.god. Dnevni izveštaj Zimske službe Read more     Дневни извештај Read more     Dnevni izveštaj Read more     Дневни извештај Read more     Смотра Зимске службе Read more     Successfully completed works Paster Street Read more     The choice of a new union president Read more