Arhiva

Novembar 29th, 2016

29.11.2016.god. Zimska služba JKP „PUT“od juče u I stepenu pripravnosti

Nakon najave meteorologa da narednih par dana očekujemo pravo zimsko vreme sa temperaturama  ispod nule, naročito tokom noći, jutarnjih i večernjih sati, Zimska služba JKP“PUT“ Novi Sad je od juče uvela vanredni I (prvi ) stepen pripravnosti i 24-oro časovno dežurstvo. 

Novembar 25th

25.11.2016.god. Novi asfalt u ulicama u Kovilju i Sremskoj Kamenici

Koristeći svaki lep dan ove nedelje,  građevinske ekipe JKP“PUT“ Novi Sad nastavile su već započete radove, a krenulo se i sa obimnim radovima  na još dve lokacije. U Kovilju u Ulici Lasla Gala, trenutno se vrši priprema za presvlačenje novim asfaltnim slojem. Radovi su obimni  i obuhvataju izradu podloge, postavljanje ivičnjaka a zatim i presvačenje novim asfaltom u dužini od oko 300m. Vreme predviđeno za ove radove je petnaest dana uz uslov odgovarajućih vremenskih prilika.

Novembar 21st

21.11.2016.god. Lepo vreme u drugoj polovini novembra, povoljno za građevinske radove

Budući da su vremenski uslovi  bitan faktor koji diktira dinamiku izvođenja radova, zahvaljujući višim temperaturama  za ovo doba godine i uslovima bez kiše, građevinske ekipe JKP“PUT“ Novi Sad su u prethodih nedelju dana izvršile veliki broj radova na popravci kolovoza, pešačkih i biciklističkih staza u gradu i prigradskim naseljima. Ovaj trend se nastavlja i tokom ove nedelje, s obzirom na povoljnu vremensku prognozu u narednom periodu, dok je Zimska služba nakon nekoliko dana aktivnosti i preventivnog tretiranja kolovoza usled niskih noćnih temperatura i dalje u stanju pripravnosti.

Novembar 14th

14.11.2016.god. Zimska služba u „0“ stepenu pripravnosti, uz nastavak građevinskih radova

Zimska služba JKP“PUT“ je u subotu  12. novembra zbog nižih  temperatura  praćenih susnežicom i  slabim snegom na sremskoj strani, i pre zvaničnog početka zimske sezone angažovala potrebnu mehanizaciju na posipanju tečnim rastvorom putne soli i MgCl2.

Novembar 10th

10.11.2016.god. Intenzivni radovi PUT-a i u novembru

Iako je ove nedelje održana smotra Zimske službe  JKP“PUT“  na kojoj je konstanovano da su učinjene sve pripreme da se sa pojavom prvih snežnih padavina obezbedi  funkcionisanje vitalne mreže saobraćajnica na teritoriji grada, na pragu zimske sezone koja zvanično počinje 15. novembra , ekipe građevinske službe su maksimalno aktivne na raznim poslovima  i na velikom broju lokacija koje su predviđene godišnjim planom održavanja.

Novembar 8th

8.11.2016.god. Održana smotra Zimske službe

Članovi Štaba zimske službe Grada Novog Sada u sastavu: Aleksandar Kravić- predsednik štaba i član Gradskog veća za saobraćaj i puteve, Vladimir Stojković- zamenik predsednika štaba i član Gradskog veća za komunalne poslove, Siniša Vujinović-načelnik gradske uprave za inspekciju za saobraćaj, Basarić Đorđe-načelnik uprave za saobraćaj i puteve, Danijela Ilić-nadzorni organ JP ”Putevi Srbije”, Vasil Popović- član štaba ispred ZIG-a i Dejan Milojević-član štaba ispred MUP-a, juče su u okviru  redovne smotre svih zimskih službi Grada obišli i punkt  JKP”PUT. 

5.11.2016.god. Uskoro, zvanični početak zimske i završetak građevinske sezone

Kao i svake godine, zvanični završetak  građevinske  sezone je 15. novembar koji istovremeno podrazumeva i početak rada  Zimske službe koja traje do 1.aprila  a u zavisnosti od trenutnih vremenskih uslova obe službe mogu biti aktivne i van ovog zvaničnog datuma, što često bude slučaj. U okviru obilaska punktova zimskih službi Novog Sada članovi Gradskog štaba zimske službe će u ponedeljak 7. novembra obići i JKP“PUT“ koji je nosilac održavanja saobraćajnica na teritoriji Grada Novog Sada zajedno sa prigradskim naseljima.

Novembar 7th

2.11.2016.god. Popravka dela raskrsnice bulevara, Slobodana Jovanovića i Jovana Dučića

Ekipa građevinske operative JKP "PUT" danas izvodi radove na zameni oštećenog habajućeg asfaltnog sloja u delu raskrsnice  na Novom naselju, na skretanju iz Bulevara Slobodana Jovanovića u Bulevar Jovana Dučića. Po tehničkom rešenju saobraćaja i uz pogodne vremenske prilike,  planirano je da ovaj deo raskrsnice –ulivni krak, bude zatvoren za saobraćaj naredna dva dana. 

26.10.2016.god. Sanacije oštećenja na kolovozima i trotoarima

U sklopu programa redovnog održavanja saobraćajnica kao i na osnovu naloga inspekcijskih službi,  ekipe JKP “PUT“  su prethodnih dana završile sanaciju kolovoza, trotoara i biciklističkih staza na više lokacija u gradu i prigradskim naseljima. Pored radova u Privrednikovoj koji se i dalje odvijaju u gradu su po inspekcijskim nalozima završene popravke kolovoza u Kralja Petra i Braće Jovandić, Milenka Grčića, Svetozara Mirkovića, Šekspirovoj, Fruškogorskoj... Popravke trotoara asfaltom i betonskim pločama su izvršena u Janka Čmelika, Đorđa Rajkovića, Save Ljubojeva, a zatvaranje raskopanih površina u Petra Drapšina, Narodnih heroja, Ulici Modene i na Trgu mladenaca.

Novembar 3rd

15.10.2016.god. Počinju radovi u Privrednikovoj ulici

Radnici JKP “PUT“ su juče započeli sanaciju kolovoza u Privrednikovoj ulici u industrijskoj zoni. U planu su radovi na  potezu od Albus-a do Delfi-ja sa raskrsnicom koja se nalazi neposredno pre izlaza na Bulevar Evrope.

baner8

Baner9

baner10

Road construction

zimaska grna

Semafor

Najnovije vesti

16/19.12.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije     12/16.12.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije     07/12.12.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije     02/06.12.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije     01/02.12.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije     28.11/1.12.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije     29.11.2016.god. Zimska služba JKP „PUT“od juče u I stepenu pripravnosti...opširnije     25/28.11.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije     17/24.11.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije     25.11.2016.god. Novi asfalt u ulicama u Kovilju i Sremskoj Kamenici...opširnije     21.11.2016.god. Lepo vreme u drugoj polovini novembra, povoljno za građevinske radove ...opširnije      9/16.11.2016.god. Izveštaj zimske službe...opširnije