17.9.2013. god. Popravka ulica u Kovilju

Ekipe JKP „PUT“ su, po nalogu nadležnih organa, juče pristupile obimnijoj sanaciji 15 ulica u Kovilju. U prethodnom periodu, naše ekipe su radile na sanaciji i zatvaranju raskopanih površina na više lokaliteta  u ovom mestu, a u narednom periodu će se izvoditi radovi na presvlačenju kolovoza novim slojem asfalta.
Juče je počela i nova faza radova u Ulici Narodnog fronta. Nakon završetka radova na presvlačenju deonice od Šekspirove do Bulevara oslobođenja počela je sanacija drugog dela raskrsnice Ulice Narodnog fronta i Šekspirove, iz pravca Bulevara oslobođenja prema Balzakovoj. Saobraćaj je zatvoren u zoni tog dela raskrsnice i u  pravcu Šekspirova – Bulevar cara Lazara, a u Ulici Narodnog fronta saobraćaj se odvija drugom trakom dvosmerno.
Na Bulevaru Vojvode Stepe je u toku ugradnja nosećih asfaltnih slojeva na deonici od Bulevara kneza Miloša do Bulevara Slobodana Jovanovića, a nakon presvlačenja Ulice Čajkovskog preostali su još radovi na trotoarima i parkinzima. Po planiranoj dinamici ovi radovi će se odvijati narednih nedelju dana.
Sanacija oštećenja na kolovozu se intenzivno odvija u Futogu i Sremskoj Kamenici, a po nalogu nadležnih organa prisupiće se i radovima u naselju Sadovi. Naime, nakon radova na postavljanju vodovodnih i kanalizacionih instalacija u ovom naselju, ekipe PUT-a će pristupiti popravci kolovoza na više ulica.
Odeljenje signalizacije, koristeći adekvatne vremenske prilike, danas radi na farbanju autobuskih stajališta na Sentandrejskom putu i u Proleterskoj ulici, a obeležavanje horizontalne signalizacije će se odvijati u Vanizelisovoj, Marka Miljanova, Filipa Višnjića, delu Temerinske (u zoni mosta) i delu Bulevara vojvode Stepe u zoni ukrštanja sa Ulicom Bate Brkića.

 

baner8

Baner9

baner10

Road construction

zimaska grna

Semafor

Breaking news

15.05.2014.год.Планирани радови се одлажу због лоших временских услова Read more     17.9.2013. god. Popravka ulica u Kovilju Read more     28/29.11.2011. год. Дневни извештај Зимске службе Read more     22.09.2011. год. Припремни радови у Улици Николе Пашића Read more     20.04.2011. god. Priprema za nadzor Akreditacionog tela Srbije Read more     20/21.01.2011.god. Dnevni izveštaj Zimske službe Read more     Дневни извештај Read more     Dnevni izveštaj Read more     Дневни извештај Read more     Смотра Зимске службе Read more     Successfully completed works Paster Street Read more     The choice of a new union president Read more