Archives - 2012

December 27th

26.12.2012. год. Посета градоначелника на локалитету узградње IV фазе Булевара Европе

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је данас посетио локалитет на ком ЈКП ПУТ изводи радове на изградњи Булевара Европе. Градоначелник је овом посетом градилишту истакао јасну поруку да ће Град  наставити и завршити изградњу Булевара Европе и да неће одустати од тог пројекта и поред озбиљних потешкоћа, пре свега у финансијском аспекту.

December 21st

21.12.2012. год. Вежба ватрогасне спасилачке јединице Сектора за ванредне ситуације Новог Сада

На локацији Асфалтне базе ЈКП „ПУТ“ Нови Сад у Руменци данас је одржана вежба ватрогасно спасилачке јединице Сектора за ванредне ситуације Новог  Сада. Вежба је одржана у складу са Планом заштите од удеса  ЈКП „ПУТ“.

December 14th

14.12.2012. год. Екипе Зимске службе настављају рад на више локалитета

Екипе ЈКП “ПУТ” настављају послове на одвозу снега са Булевара ослобођења, а преостале екипе Зимске службе налазе на више локалитета у граду и приградским насељима. Неке од улица које су током данашњег дана сољене су: Суботичка, Шарпланинска, Војводе Степе, Браће Поповић, Милетићева, Грчкошколска, Теодора Мандића, Бранка Радичевића, Југ Богданова… Снег се, у складу са могућностима, уклањао са Ђорђа Никшића Јохана, Стојана Новаковића, Тургењеве, више улица у Сремској Каменици…

December 12th

12.12.2012. год. Одвоз снега са Булевара ослобођења и Булевара Михајла Пупина

Екипе ЈКП „ПУТ“ су током ноћи обављале чишћење и припреме приоритетних саобраћајница. Саобраћај се креће успорено, али су све саобраћајнице I приоритета у граду и приградским насељима проходне.

December 11th

11.12.2012. год. Расподела соли институцијама од јавног значаја

На основу Плана и програма Зимске службе ЈКП „ПУТ“ је у обавези да институцијама од јавног значаја (образовне институције, јавне установе културе, амбуланте и месне заједнице, заводи за хитну медицинску помоћ) испоручи одређене количине соли.

December 10th

10.12.2012. год. Припреме за нови снежни талас

Екипе Зимске службе ЈКП “ПУТ” уз редовне обавезе на чишћењу саобраћајница раде на припремама за најављени нови снежни талас. Наиме, по најавама метеоролога могу се очекивати нове снежне падавине током наредне ноћи, па је уобичајено да се обављају додатне припреме механизације  и припрема соли и агрегата.

10.12.2012. год. Екипе Зимске службе ЈКП „ПУТ“ непрестано на терену

Екипе Зимске службе ЈКП „ПУТ“ су непрестано на терену већ више од 48 часова, а након престанка падавина су радиле првенствено на чишћењу улица I приоритета, проширењу и сољењу ових саобраћаница, како би биле спремне за јутарње часове и функционисање виталне мреже саобраћајница на територији града.

December 9th

9.12.2012. год. Све саобраћајнице првог приоритета проходне

Након тридесет сати непрестаних падавина временске прилике су стабилизоване, а све екипе Зимске службе ЈКП ПУТ-а се двадесет четири часа непрестано налазе на терену. Током јучерашњег дана и данас, до по подневних сати, приоритет су биле саобраћнице куда саобраћају возила ГСП-а, а тек након потпуног рашчишћавања виталних саобраћајница у граду и приградским насељима приступило се чишћењу мањих улица. Током ноћи и сутра се наставља чишћење мањих улица у свим деловима града.

December 8th

08.12.2012.год. Зимска служба ЈКП "ПУТ" у III степену приправности

Зимска служба ЈКП “ПУТ” се од 8 часова налази у трећем степену приправности. Снег је почео да пада у раним јутарњим сатима, тако да је на терену непрестано ангажовано 53 екипе које, све док трају снежне падавине, дејствују првенствено на трасама I и II приоритета.

November 30th

30.11.2012. год. Двадесетчетворочасовно дежурство Зимске службе ЈКП „ПУТ-а“ од 1. децембра

Зимска служба ЈКП „ПУТ“ се од сутра, 1. децембра, налази у режиму 24-часовног дежурства, што је прописано Планом и програмом зимске службе, а то је тзв. „први степен приправности“.
Поред дежурстава Зимске службе, екипе  ЈКП  „ПУТ“ користе повољне временске услове како би обавиле санације оштећења на коловозу.

baner8

Baner9

baner10

Road construction

zimaska grna

Semafor

Breaking news

15.05.2014.год.Планирани радови се одлажу због лоших временских услова Read more     17.9.2013. god. Popravka ulica u Kovilju Read more     28/29.11.2011. год. Дневни извештај Зимске службе Read more     22.09.2011. год. Припремни радови у Улици Николе Пашића Read more     20.04.2011. god. Priprema za nadzor Akreditacionog tela Srbije Read more     20/21.01.2011.god. Dnevni izveštaj Zimske službe Read more     Дневни извештај Read more     Dnevni izveštaj Read more     Дневни извештај Read more     Смотра Зимске службе Read more     Successfully completed works Paster Street Read more     The choice of a new union president Read more